Gyakori kérdések

Tudnivalók a vásárlásról és a tanfolyamokról

Kurzusok

A vásárlástól számított 365 napig tudod megnézni a tananyagot.
Bármikor, amikor az oldalon elérhetőek, azonban időszakosan nem minden kurzus elérhető, mert például éppen frissítés alatt van (ami akár több hétig is eltarthat).
Automatikus pénzvisszafizetési garanciát nem kínálok, azonban ha úgy érzed, hogy nem azt, vagy kevesebbet kaptál az anyagtól, mint amire számítottál, akkor írj nekem, és kitalálunk valami megoldást.
Mivel az anyagok nagy része szöveges formában áll rendelkezésre, így ki tudod nyomtatni azokat. Egyes kurzusoknál letölthető feladatlapok vannak. Kérlek ne felejtsd azonban, hogy az anyagok továbbosztani (részben vagy egészben) csak az írásbeli engedélyemmel szabad (lásd ÁSZF)
Menj a profilodra (jobb felül van a link), majd ott menj a "Kurzusok" pontra. De akár elkezdheted az oldalon a "Kurzusok" fő menüpont alatt is, ha rámész a megvásárolt kurzusra.

Vásárlás és fizetés

Igen, regisztráció szükséges, amit előzetesen megtehetsz az oldalon a jobb felső sarokban lévő "Belépés" gombra kattintva. Vagy a vásárlás során a neved és az e-amil címedből automatikusan generál egy fiókot neked a rendszer. A fiókodhoz a belépési adatokat a vásárlás során megadott e-mail címre küldi ki a rendszer egyszerre a vásárlást visszaigazoló e-maillel együtt.
Ha a vásárlás előtt nem regisztráltál, akkor a rendszer automatikusan létrehozott neked egy fiókot, amihez e-mailben kaptad meg a belépési adatokat. Mennyiben nem találod az e-mailjeid között, kérlek nézd meg a spam könytárat is.
A rendszer automatikusan generál számlát a vevő nevére. A Cégnév mezőbe írd be a cégnevedet vagy egyéni vállalkozói nevedet és add meg az adószámodat.
Kattints a jobb felső sarokban lévő "Profil" linkre, és a bejövő oldalon menj a Beállítások részre.
Kérlek nézd meg a Spam könyvtáradat, mert pár szolgáltató kiszűri ezeket a leveleket.

Etsy klub

Azoknak az eladóknak, akik most kezdik az Etsy értékesítést, vagy már van boltjuk, de nincsenek eladásaik.
Igen, bármikor, akár az első hónapban is lemondhatod a tagságodat és nem kell tovább fizetned. Akár egyetlen hónap alatt végigveheted a tanfolyamok anyagát és nem szükséges tovább tagnak lenned.
A klubtagság lemondása nem azonnali, az adott naptári hónapban még hozzáférsz az anyagokhoz, a következő hónaptól törlődik a tagságod.
Ha vannak már megvásárolt kurzusaid, akkor is ugyanúgy működik a klubtagság. A megvásárolt kurzusokat a vásárlástól számított egy évig bármikor eléred, a többi kurzust csak addig, ameddig a klubtagságod aktív.
Nem, a klubtagság keretében elérhető tanfolyamokhoz nem jár az ingyenes e-mail konzultáció, azt kizárólag a tanfolyamok hagyományos vásárlói vehetik igénybe.
Kizárólag a podcastok számára egyelőre nincs külön klubtagság, később lehet ez változni fog.

Etsy klub előfizetés

Az Etsy klub évente párszor nyitja meg a csatlakozás lehetőségét. Általában 2-4 hétig van erre lehetőség, és csak abban az időszakban lehetséges. Ha lemaradtál róla, akkor várnod kell a következő időszakra, ami legkorábban kettő, legkésőbb hat hónap múlva várható.
Az Etsy klub oldalon kattints a "Klubtag leszek" linkre és kövesd az oldalon megjelenő útmutatót.. A klubtagsági díj megfizetésére PayPalon van csak lehetőség, ez kezeli az automata kifizetéseket is, így havonta levonja majd a díjat. Ehhez szükséges, hogy regisztrálj egy PayPal fiókot (amit egyből meg tudsz tenni), a tagságod lemondásakor pedig automatikusan törlődik a PayPalon a fizetési meghagyás.
A klubtagsági díj megfizetésére KIZÁRÓLAG PayPalon van lehetőség, ez kezeli az automata kifizetéseket is, így havonta levonja majd a díjat. Ehhez szükséges, hogy regisztrálj egy PayPal fiókot (amit egyből meg tudsz tenni a klubtagságra jelentkezéskor), a tagságod lemondásakor pedig automatikusan törlődik a PayPalon a fizetési meghagyás. Nincs rá mód, hogy közvetlen átutalással fizess.
Nincs rá mód, hogy közvetlen átutalással fizess a klubtagságodért, azonban a tanfolyamokat hagyományos módon (nem az Etsy klub keretében) átutalással is meg tudod vásárolni. A klubtagsági díj megfizetésére KIZÁRÓLAG PayPalon van lehetőség, ez kezeli az automata kifizetéseket is, így havonta levonja majd a díjat. Ehhez szükséges, hogy regisztrálj egy PayPal fiókot (amit egyből meg tudsz tenni a klubtagságra jelentkezéskor), a tagságod lemondásakor pedig automatikusan törlődik a PayPalon a fizetési meghagyás.
A klubtagsági fiókot nem a hagyományos profil menü alatt találod a fejlécben, hanem Az "Etsy klub" linkre kattintva éred el.
Kérlek írj e-mailt az uzenet (kukac) designmentor-tanfolyam.hu címre.

Nem kaptál választ a kérdésedre?

Írj e-mailt az uzenet (kukac) designmentor-tanfolyam.hu címre.