Etsy klub

Az Etsy klubon keresztül NAGYON kedvező havi előfizetési díjért eléred az oldalon lévő összes tanfolyamot.

Igen, az összeset és csak annyi hónapig vagy előfizető, ameddig akarsz. Nincs hűségidő, nincs lemondási díj! Ha már nincs szükséged az Etsy tanfolyam anyagára, akkor lemondod a tagságodat. Ha ügyes és gyors vagy, akár egyetlen hónap alatt is végigveheted a kurzusokat! Túl kedvezőnek tűnik? Igen, valóban ritka kedvező ez az ajánlat, és ezzel szeretnék segíteni neked, hogy minél gyorsabban elindulj az Etsyn értékesítéssel. 🙂
Egyetlen változás van, hogy a kurzusokban benne lévő ingyenes e-mail konzultáció nem illet meg klubtagként, az csak “hagyományos” vásárlók számára van fenntartva.

Ne maradj le! A klub csak párszor nyitja meg a belépés lehetőségét egy évben, azon kívüli időszakban nem tudsz csatlakozni! Iratkozz fel a hírlevelemre, és értesítelek, amikor újra lehetőség van belépni az Etsy klubba.

Etsy klub

Havidíjért cserébe érd el az összes tanfolyamot!

20 Ft naponta

Kurzusok száma 0
KLUBTAG LESZEK!

FONTOS! Figyeld a SPAM könytárasad, mivel a levelek egy része oda mehet.

Ha már klubtag vagy, itt tudsz bejelentkezni a fiókodba. A belépés után a tanfolyamokat a Kurzusok oldalról éred el.

Gyakori kérdések

Tudnivalók a vásárlásról és a klubtagságról

Etsy klub

Azoknak az eladóknak, akik most kezdik az Etsy értékesítést, vagy már van boltjuk, de nincsenek eladásaik.
Igen, bármikor, akár az első hónapban is lemondhatod a tagságodat és nem kell tovább fizetned. Akár egyetlen hónap alatt végigveheted a tanfolyamok anyagát és nem szükséges tovább tagnak lenned.
A klubtagság lemondása nem azonnali, az adott naptári hónapban még hozzáférsz az anyagokhoz, a következő hónaptól törlődik a tagságod.
Ha vannak már megvásárolt kurzusaid, akkor is ugyanúgy működik a klubtagság. A megvásárolt kurzusokat a vásárlástól számított egy évig bármikor eléred, a többi kurzust csak addig, ameddig a klubtagságod aktív.
Nem, a klubtagság keretében elérhető tanfolyamokhoz nem jár az ingyenes e-mail konzultáció, azt kizárólag a tanfolyamok hagyományos vásárlói vehetik igénybe.

Etsy klub előfizetés

Az Etsy klub évente párszor nyitja meg a csatlakozás lehetőségét. Általában 2-4 hétig van erre lehetőség, és csak abban az időszakban lehetséges. Ha lemaradtál róla, akkor várnod kell a következő időszakra, ami legkorábban kettő, legkésőbb hat hónap múlva várható.
Az Etsy klub oldalon kattints a "Klubtag leszek" linkre és kövesd az oldalon megjelenő útmutatót.. A klubtagsági díj megfizetésére PayPalon van csak lehetőség, ez kezeli az automata kifizetéseket is, így havonta levonja majd a díjat. Ehhez szükséges, hogy regisztrálj egy PayPal fiókot (amit egyből meg tudsz tenni), a tagságod lemondásakor pedig automatikusan törlődik a PayPalon a fizetési meghagyás.
A klubtagsági díj megfizetésére KIZÁRÓLAG PayPalon van lehetőség, ez kezeli az automata kifizetéseket is, így havonta levonja majd a díjat. Ehhez szükséges, hogy regisztrálj egy PayPal fiókot (amit egyből meg tudsz tenni a klubtagságra jelentkezéskor), a tagságod lemondásakor pedig automatikusan törlődik a PayPalon a fizetési meghagyás. Nincs rá mód, hogy közvetlen átutalással fizess.
Nincs rá mód, hogy közvetlen átutalással fizess a klubtagságodért, azonban a tanfolyamokat hagyományos módon (nem az Etsy klub keretében) átutalással is meg tudod vásárolni. A klubtagsági díj megfizetésére KIZÁRÓLAG PayPalon van lehetőség, ez kezeli az automata kifizetéseket is, így havonta levonja majd a díjat. Ehhez szükséges, hogy regisztrálj egy PayPal fiókot (amit egyből meg tudsz tenni a klubtagságra jelentkezéskor), a tagságod lemondásakor pedig automatikusan törlődik a PayPalon a fizetési meghagyás.
A klubtagsági fiókot nem a hagyományos profil menü alatt találod a fejlécben, hanem Az "Etsy klub" linkre kattintva éred el.
Kérlek írj e-mailt az uzenet (kukac) designmentor-tanfolyam.hu címre.

*A klub nincs közvetlen kapcsolatban az Etsyvel.